Nedsat pris! BOLONIA POCKET MED LATEX 18 CM Udfold

DAVOS MED LATEX OG VISCO 28 CM

Ny

9 zoners pocket fjedre, enhver isoleret separat af superelastisk materiale. I alt er der 289/m2 fjedre lavet på baggrund af NanoHARD teknologi.

Purskum med øget elasticitet samt holdbarhed.

4 cm tykt latexlag som øger søvnkvaliteten og tilpasser sig vores krops konturer samt sikrer en god luftcirkulation i madrassen takket være sin struktur der består af små luftkanaler. 

Termoplastisk VISCO purskumsindlæg på 8 cm. Dette er en skumtype der bliver påvirket under tryk samt af kropsvarme og derfor tilpasser den sig perfekt vores kropsbygning. Dette sikrer at ryggen hviler i en naturlig position mens vi sover. Derudover modvirker den dannelse af liggesår.

Filt polstring som bevarer madrassens fasthed samt  forlænger dens levealder.

Fåreuld som varmer men også samler sveden for derefter at skille sig af med den uden at blokerer for luftcirkulationen i madrassen. Den er ideel for rigtig kolde  frostnætter.

Allergivenligt betræk med lynlås.

Hårhedsgrad:H3-H2
Tykkelse: 28 cm 

Pocket z lateksem i visco DAVOS

Valget af den ideelle madras er lig med en garantifor en god søvn hver nat.

Op til 40 kg: H1

Fra 40 til 60 kg: H2

Fra 60 til 100 kg: H3

Over 100 kg: H4

En ideelt tilpasset madras har en direkte påvirkning af vores søvn og afslapning. En tilpasset madras sikrer en dyb søvn, hvor under vores krop kan restituere efter en hård dag.

En madras med pocketfjedrer er en ideelt løsning til både en som også to personer. Pocketfjedrerne i madrassen har forskellige hårdhedsgrader hvilket deler madrassen i 9 zoner. Enhver del af madrassen er tilpasset til den pågældende kropsdel for at sikrer vores krop bliver støttet rigtigt under vores søvn. 

3 396 DKK,-

inkl. moms

3 995 DKK inkl. moms