Black November
Black November

Finansering

Hos MANAYA.dk har vi følgende muligheder for at hjælpe med at finansiere dit kommende køb:

Resurs Bank

Resurs Bank har vi haft et langt samarbejde med, helt tilbage til 2016. Igennem Resurs Bank kan du ansøge om 12, 24 eller 36 rater med 0% ÅOP (gratis lån).

Så nemt er det

- Læg dine ønskede varer i indkøbskurven
- Gå til kassen
- På siden "Vælg ønsket Betalingsmetode"
- Vælg den delbetaling, der passer dig bedst under Resurs Bank  
- Udfyld et ansøgningsskema

Du får svar på din ansøgning med det samme, og når dit lån bliver godkendt, underskriver du kreditaftalen med det samme, ved hjælp af dit NemID.

Når aftalen er underskrevet med NemID modtager du din Ordrebekræftelse og Lånebekræftelse pr. mail og dine varer sendes til dig.

PRAKTISK INFORMATION

Der foretages en individuel kreditvurdering. Finansiering tilbydes i samarbejde med Resurs bank.

Oftestillede spørgsmål

Koster det noget at indfri mit lån før tid?

Nej. Du kan altid indfri dit lån før tid og det koster ikke noget. Der vil dog blive tilskrevet eventuelle renter og månedlige gebyrer på lånet indtil indfrielsestidspunktet.

Hvis du ønsker at indfri dit lån før tid, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på telefon. 3913 1600 eller sender en mail til [email protected] og får vores betalingsoplysninger. Det er også muligt at foretage en indbetaling direkte via telefonen.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at betale mit lån af hurtigere?

Hvis du ønsker at betale dit lån af hurtigere, kan du altid foretage ekstra indbetalinger. Bank gironummer finder du inde på Mine sider samt på din regning.

Bemærk, at det endnu ikke er alle, der har adgang til Mine sider, og at der kan være visse produkter, der ikke ses på Mine sider.

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 3913 1600 eller sende en mail til [email protected] og få vores betalingsoplysninger. Det er også muligt at foretage en indbetaling direkte via telefonen.

Bemærk, at når du laver ekstra indbetalinger, forkorter disse din tilbagebetalingstid, men dine månedlige betalinger vil ikke ændres.

Hvilken dokumentation er nødvendig for at kunne lave en delbetalings aftale?

Medmindre aftalen underskrives med NemID, skal vi altid se ID i form af enten gyldigt pas, kørekort eller opholdstilladelse, hvis du er udenlandsk statsborger samt sygesikringsbevis. Hvis du ikke har et sygesikringsbevis, skal vi se en registerindsigt. Denne kan hentes inde på borger.dk. 
Bemærk, at der i nogle tilfælde kan være brug for yderligere dokumentation.

Bliv forhåndsgodkendt

Bliv godkendt på forhånd til et køb, du ønsker at foretage på et senere tidspunkt. Når du er klar til at "bruge" lånet, vælges blot "eksisterende kredit" efter at du har valgt Resurs som betaling samt er logget ind med NEM-ID

For at blive forhåndsgodkendt, trykker blot på en af nedenstående muligheder, hvorefter du vil blive sendt videre til en låneansøgning hos Resurs Bank.

1. Forhåndsgodkendelse for 10 mdr. lån med 0 ÅOP: 10 mdr

2. Forhåndsgodkendelse for 20 mdr. lån med 0 ÅOP: 20 mdr 

3. Forhåndsgodkendelse for 30 mdr. lån med 0 ÅOP: 30 mdr