Black November
Black November

TOPMADRAS

2 varer
En topmadras i din seng er bogstaveligt talt "kronen på værket". Selv om vores skummadrasser og pocketmadrasser er af høj kvalitet, er en dejlig topmadras et ekstra plus, der er med til at sikre den helt perfekte nattesøvn. Topmadrasserne fra Manaya.dk er af høj kvalitet, men er alligevel prismæssigt overkommelige. Med andre ord lever de om... til vores intentioner om at levere både billige og eksklusive møbler. Se også vores forskellige senge: fra lækre kontinentalsengepladsbesparende køjesenge op til smarte skabssenge. Valget er dit! 

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer
  • TOPMADRAS MED 4 CM LATEX

    Latex LUX topmadrassen er en 4 cm lækker latex madras omgivt af et lækkert blødt vaskbart betræk, en latexl topmadras forbedrer søvnkvaliteten samt tilpasser den sig ideelt kroppens konturer og samtidig sikrer den en god luftcirkulation i madrassen takket være de små luftkanaler i dens struktur. Allergivenligt betræk med lynlås.

    995 DKK

  • TOPMADRAS MED 4 CM VISCO

    Visco LUX topmadrassen er en 4 cm Visco madras omgivt af et lækkert blødt vaskbart betræk, en Visco topmadras forbedrer søvnkvaliteten samt tilpasser den sig ideelt kroppens konturer. VISCO skum er super blød. Allergivenligt betræk med lynlås 

    995 DKK

Topmadrasser med vaskbart betræk

MANAYA topmadras er ikke alene behagelig at slumre på, den er også meget hygiejnisk, idet betrækket er forsynet med lynlås og kan vaskes. Så fortvivl ikke, hvis du sveder en varm sommernat. Smid betrækket i vaskemaskinen næste dag!

Topmadras - latex eller visco?

Vores topmadrasser er meget allergivenlige, 4 cm tykke og fås med enten latex eller visco. Begge typer tilpasser sig din krop og sikrer dig en perfekt nattesøvn. Med en kvalitetsmadras og en lækker topmadras fra Manaya.dk bliver det en ren fornøjelse af krybe til køjs.

Nem online bestilling og gratis fragt

Voresmøbler bestilles nemt online på Manaya.dk, og det gælder naturligvis også vores praktiske og smarte topmadrasser. Husk, at vi tilbyder gratis fragt. Vi har også altid en række gode tilbud, som giver dig pæne besparelser. Hvilken topmadras passer til din seng og dit soveværelse? Klik ind på de forskellige modeller og træf dit valg.