MADRASSER  15 varer

Underkategorier

Det er videnskabeligt bevist at en god nattesøvn er vigtig for dit helbred og sundhed. Det er derfor essentielt at du sikrer at både du og dine nærmeste har alle de bedste forudsætninger for at opnå den bedste nattesøvn. En af måderne at sikre en god nattesøvn på er at vælge den helt korrekte madras der kan hjælpe dig til den gode søvn. Dette ved vi hos manaya.dk og vi har derfor gjort os umage med at udvælge et stort sortiment af madrasser til gode priser. Vores produkter er alle af utroligt høj kvalitet og et af vores største ønsker er at kunne afhjælpe dårlig søvn og dermed være med til at give alle vores kunder endnu mere velvære. Det at vælge den rigtige madras er som oftest et spørgsmål om personlig præference med hensyn til størrelse, materiale, støtte og prisniveau. Du kan med fordel udforske de forskellige madrasser her på siden for at finde den helt rigtige model til netop dine behov og ønsker og du skal være opmærksom på at der normalt vil være en mindre tilvænningsperiode, hvor produktet tilpasser sig din krop og du vænner dig til produktet. Nedenfor finder du vores store udvalg og vi håber du finder det helt rigtige match.

Her på siden kan du finde madrasser der passer til netop dine behov og ønsker, hvad enten du sover alene, i par eller har brug for trykaflastning frem for temperaturkontrol. En god madras er kendetegnet ved at være et produkt der sikrer høj komfort over en længere periode. Det vil at sige at når man vælger model og type til sengen er det vigtigt at man sikrer sig at den model man har kig på også er en model som kan holde...

Her på siden kan du finde madrasser der passer til netop dine behov og ønsker, hvad enten du sover alene, i par eller har brug for trykaflastning frem for temperaturkontrol. En god madras er kendetegnet ved at være et produkt der sikrer høj komfort over en længere periode. Det vil at sige at når man vælger model og type til sengen er det vigtigt at man sikrer sig at den model man har kig på også er en model som kan holde ude i fremtiden. En af måderne man kan sikre sig en model med lang holdbarhed er at bruge fjedre af høj kvalitet. Dette ved vi hos Manaya.dk og vi stræber derfor efter hele tiden at være på forkant med den seneste udvikling inden for markedet og den teknologi der ligger bag de mange forskellige typer af fjedre. Hvilken type, der er bedst for dig afhænger af dine individuelle behov. Her på siden har vi to forskellige typer som gør sig godt til en flot, behagelig og indbydende seng, nemlig skummadrasser og pocket madrasser. Skummadrasser er kendetegnet ved at være en smule blødere end traditionelle springmadrasser. Det der gør denne type så god er at den ventilere utroligt godt og derfor sikrer en luftig og god nattesøvn. Derudover så er skummadrasser enormt elastiske, derfor er de også særligt velegnede til elevationssenge. Det er dog vigtigt at bemærke at denne type af madras ikke bør bruges direkte på gulvet da dette forhindrer luft fra undersiden og derfor ødelægger ventilationen, som er det kendetegnende ved dette produkt. Den anden modeltype du finder her på siden er vores pocket madrasser, som er kendetegnet ved brugen af pocket-fjederen. En pocket-fjeder er en moderne fjeder, som er individuelt svejset ind i en pose af nålefilt. Det betyder, at hver fjeder arbejde for sig selv, hvilket giver en sund og fleksibel støtte. Fjedrene tilpasser sig din liggeposition, og sikrer at du finder hvile natten igennem.

More