Nedsat pris! MANAYA BRESSO SKUMMADRAS Udfold

MANAYA CARINI SKUM MED KOKOS 11 CM

Ny

Purskum med øget elasticitet og holdbarhed. Kokosindlæg som hæmmer  svampedannelse, er super allergivenligt, øger søvnkvaliteten fordi den sikrer en god luftcirkulation i madrassen samt øger madrassens holdbarhed. Allergivenligt betræk med lynlås, der nemt kan tages af og vaskes.

Hårdhedsgrad: H3 (medium-fast)

Tykkelse: 11 cm 

ECCO SERIES' madrasser er skabt med tanke for vores mest kvalitetsbevidste kunder, som ønsker at købe et superkvalitetsprodukt, hvor der samtidig stilles garanti for, at de får varen til den laveste pris.

Hver madras har et allergivenligt betræk med lynlås. Vi ønsker nemlig at værne om miljøet, og derfor gør vi kun brug af certificerede og økologiske materialer af den bedste kvalitet. Dette forudsætter samtidig, at vi anvender den nyeste produktionsteknologi. 

Madrassen er lavet af purskum i højeste kvalitet, der har en øget holdbarhed. Purskummet sikrer desuden, at madrassen ikke ændrer form under brug, hvilket giver vores kunder en oplevelse af øget velvære og forbedret søvn.

En ekstra fordel ved madrassen er det allergivenlige betræk med indsyet lynlås, der let kan tages af og vaskes. 

Hvorfor et kokosindlæg? 

I denne madras er der ligeledes et kokosindlæg. Kokossen er et økologisk naturmateriale som stammer fra kokosnødskallen. Kokosfibrene er lette samt åndbare og derfor forbedrer de luftcirkulationen inde i madrassen. Kokossen virker derfor allergihæmmende. Kokosfladerne hjælper madrassen med at bevarer sin form da de forstærker madrassens overflader. 

1 149 DKK,-

inkl. moms

1 449 DKK inkl. moms

-21%

-300 DKK

Produkttilpasning

Husk at tilføje dit tilpassede produkt til kurven efter du har gemt det.

loader

* obligatoriske felter