MANAYA BRESSO SKUMMADRAS Udfold

MANAYA CORSICO, 7 KOMFORTZONER MED HR SKUM, VISCO OG LATEX 18 CM

Ny

Indhold:

Purskum med øget holdbarhed og tykkelse danner madrassens skelet. Dette sikrer, at madrassen har en lang levetid og bevarer sin form. 
Super elastisk og perfekt tilpasset 7-zoners koldskum af typen HR. Denne type koldskum er karakteriseret ved at have en varieret opbygning af strukturen og en utrolig fleksibilitet, der adskiller den fra andre almindelige typer af skum.
Fleksibelt og perfekt tilpasset 7-zoners polyuretan-skum, som bliver påvirket af tryk og temperatur. Den tilpasser sig kroppen ideelt og formindsker risikoen for dannelse af liggesår.
Allergivenligt betræk, som har en lynlås, der sikrer, at man nemt kan tage betrækket af.

Hårdhedsgrad: H2 - blød

Tykkelse: 18 cm 

Premium Series er en serie madrasser, der er skabt til vores mest kvalitetsbevidste kunder. Enhver madras fra denne serie har et betræk lavet af stof i højeste kvalitet og i et allergivenligt materiale.  Alle materialer, der er brugt til produktionen, opfylder de høje krav for økologisk produktion. Fordelene ved denne madrasserie er derfor først og fremmest den fantastiske kvalitet og utroligt høje grad af komfort. 

Det utroligt fleksible koldskum af typen HR udgør den øverste del af madrassen. Denne type koldskum er karakteriseret ved at være meget elastisk. Dét gør, at madrassen bevarer sin oprindelige form under brug, og at madrassen kan bruges i mange år uden at det går ud over dens kvalitet. 

Koldskummets struktur gør ydermere, at madrassen er åndbar, og derfor samler der sig ikke fugt inde i den. Koldskummet er fordelt over 7 zoner med forskellige grader af hårdhed, hvilket sikrer, at madrassen er utroligt behagelig og tilpasser sig kroppen. Samtidig giver den god støtte til ryggen, hvilket ligeledes giver en forbedret søvnoplevelse. 

 

Den øverste del af madrassen er opbygget af 7 zoner i fleksibelt viscoseskum. Denne skumtype tilpasser sig perfekt kroppen under påvirkning af tryk og temperatur og har derfor også en positiv indvirkning på rygproblemer. Termoplastiske skummadrasser formindsker trykket på ryggen, og dette giver en forbedret søvnoplevelse. 

Den nederste del af madrassen består af latex. Den sikrer madrassen en lang levetid og bevarer dens elasticitet. Latexen har termoplastiske egenskaber, hvilket gør, at den under tryk tilpasser sig kroppen og giver en høj komfort. Latexen hæmmer desuden dannelsen af allergener som støvmider og er derfor utrolig allergivenlig. Latex virker også svampehæmmende og antibakterielt. 

3 495 DKK,-

inkl. moms