BOLONIA POCKET MED LATEX 18 CM Udfold

VIGO POCKET MED VISCO OG KOKOS 21 CM

Ny

9 zoners pocket fjedre, enhver isoleret separat af superelastisk materiale. I alt er der 289/m2 fjedre lavet på baggrund af NanoHARD teknologi. 

Purskum med øget elasticitet udgør den øverste og nederste del af madrassen samt siderne. 

Termoplastisk VISCO skum er en skumtype der reagerer på tryk samt kropsvarme og  som derfor ideelt tilpasser sig kroppens konturer. På den måde vil ryggen være i en naturlig position under vores søvn. Denne type skum hæmmer ligeledes dannelse af liggesår. 

Kokosindlæg hæmmer svampedannelse, er super allergivenligt, øger søvnkvaliteten grundet en god luftcirkulation i madrassen samt øger madrassens holdbarhed. 

Filt der gør madrassen mere hårdfør da den separerer fjederindlægget fra skumlaget.

Fåreuld som varmer men også samler sveden for derefter at skille sig af med den uden at blokerer for luftcirkulationen i madrassen. Ideelt til kolde frostnætter.

Allergivenligt betræk med lynlås. 

Hårhedsgrad:H3-H4
Tykkelse: 21 cm 

Pocket z VISCO i kokosem VIGO

Valget af den ideelle madras er lig med en garantifor en god søvn hver nat.

Op til 40 kg: H1

Fra 40 til 60 kg: H2

Fra 60 til 100 kg: H3

Over 100 kg: H4

En ideelt tilpasset madras har en direkte påvirkning af vores søvn og afslapning. En tilpasset madras sikrer en dyb søvn, hvor under vores krop kan restituere efter en hård dag.

En madras med pocketfjedrer er en ideelt løsning til både en som også to personer. Pocketfjedrerne i madrassen har forskellige hårdhedsgrader hvilket deler madrassen i 9 zoner. Enhver del af madrassen er tilpasset til den pågældende kropsdel for at sikrer vores krop bliver støttet rigtigt under vores søvn. 

2 349 DKK,-

inkl. moms