Black November
Black November

4 PERSONERS KØJESENGE

Der er ingen produkter i denne kategori.
Den 4-Personers Køjeseng fra Manaya.dk, der er kendt for sine både billige og eksklusive møbler, kan løse alle dine overnatningsproblemer. Det er en genial opfindelse, der betyder, at køjesengen om dagen ikke fylder særligt meget, mens den om aftenen forvandles til et fantastisk soveområde for fire personer - voksne eller børn. Så kniber... det med pladsen derhjemme, er det en god ide at bestille denne 4-Personers Køjeseng i flot kvalitet. 

Mindre
Mere

Nyt og smart design til både børne- og gæsteværelse

Ordet køjeseng giver associationer om fortidens triste vandrehjem - men en køjeseng er meget mere end det. De seneste år er der sket en forrygende udvikling i sortimentet, og Manaya.dk har for længst meldt sig på banen med billige og eksklusive møbler også på dette område. Både når det gælder komfort og design er kvaliteten helt i top. Med en 4-Personers Køjeseng er du rigtigt godt stillet, hvis det kniber med pladsen i huset, lejligheden eller sommerhuset.

Hvis du ønsker at se andre smarte løsninger, se også vores skabssenge!

Sov godt i 4 Personers Kvalitetsseng fra Manaya

Vores 4-Personers Køjeseng fungerer på den måde at den øverst har en enkeltkøje og nedenunder en bredere køje med plads til to personer. Dertil komme, at endnu et sengemodul kan trækkes ud og placeres ved siden af dobbeltsengen. Selv om der er flere sovepladser er designet elegant, og hele sengepartiet er helt i tråd med mottoet for Manaya.dk: "Billige møbler" og "Eksklusive møbler".

Valget af madrassen er afgørende. Derfor bekræfter vi, at alle vores madrasser er udført i den højest kvalitet, der sikrer en lækker nattesøvn. 

Gratis fragt, kvalitet og online bestilling

Læg mærke til vores mange rabatter og gode tilbud netop nu. Vi er helt sikre på, at du finder den helt rigtige skabsseng i vores store udvalg. Husk også, at vi har gratis fragt og problemløs online bestilling for alle vore møbler.