Black November
Black November

SOFASÆT

2 varer
Er du til lette møbler og vil du have meget gulvplads, så er det en god løsning at købe et af vore smarte sofasæt. Her kan du placere de enkelte moduler, som du ønsker - modsætning til f.eks. u-sofaer, der kræver mere plads og har faste mål. Manaya.dk har billige sofaer, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Med et sofasæt bliver... møbleringen af stuen meget fleksibel, og vores modeller er både stilrene og elegante. Tjek også vores lækre sofaborde, som nemt kan tilpasses enhver bolig! 

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer
 • RAFFA 3+2+1 SOFAGRUPPE RAFFA 3+2+1 SOFAGRUPPE
  -23% -3 000 DKK
  RAFFA 3+2+1 SOFAGRUPPE - HVID

  Raffa er et funktionelt og flot sofaarrangement, der består af en 3- og 2-personers sofa og en lænestol. Det er et sofasæt med plads til mange, og de store, bløde hynder gør, at sofaen er ekstra behagelig at synke ned i. Designet er overordnet enkelt, men rummer en masse diskrete detaljer som f.eks. de hvide dobbeltsyninger hen over læderpuderne eller...

  9 995 DKK 12 995 DKK -3 000 DKK

 • Puf til Affi sofa

  Her kan du vælge mellem en lille og en stor puf Puffen fås i samme materiale og farvekombinationer som de farver, man kan vælge sofaen i. Du skriver den ønskede farve i kommentar feltet lige inden du når frem til betalingen. Den store puff måler 96 cm i længden, 70 cm i bredden og 41 cm i højden. Den lille puff måler 68 cm i længden, 70 cm i...

  1 099 DKK

Billige sofasæt

Manaya.dk tilbyder sofasæt, der er både stilrene og praktiske. Når man tager den høje kvalitet i betragtning er prisen utroligt attraktiv, og i modsætning til de store sofaer giver et sofasæt dig mange flere indretningsmuligheder i stuen. De enkelte moduler kan placeres, som du ønsker.

Kvalitet og siddekomfort

Du sidder fantastisk i en sofa fra Manaya.dk, og som for vores andre møbler garanterer vi en høj kvalitet. Savner du et sted, at "slænge benene op" bør du investere i en puf, som findes i flere størrelser. Den kan bestilles i forskellige farver, så den matcher det sofasæt, du har valgt. Hvis du ønsker også at have nogen ekstra soveplads, tjek også vores fantastiske sovesofaer!

Altid gratis fragt og gode tilbud

Endelig skal du huske, at vores billige og eksklusive møbler - også vore smarte sofasæt - meget nemt bestilles online på Manaya.dk, og at vi altid tidbyder gratis fragt. Vi har også altid en række gode tilbud, som giver dig påne besparelser. Bemærk også vores fast pris-koncept, der betyder, at du altid kun betaler 299 kr. pr. måned, uanset sofaens pris.