Black November
Black November

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for handler, som indgås med manaya.dk. Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle med os – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.

Når du tegner et abonnement/betaler via kreditaftale, skal du indtaste din fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder eller værge. En aftale kan altid let annulleres af en forælder eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Manaya.dk er e-mærket. Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os. 

Resurs Bank - 12 / 24 / 36 mdr. med 0 ÅOP

Møblets pris bliver delt op i hhv. 12, 24 og 36 lige store rater uden renter eller gebyrer, altså 0 ÅOP. Ved f.eks. 10.000kr kredit, er de samlede kreditomkostninger på kr. 0 (repræsentativt eksempel).

Aftalen udfyldes og underskrives med NEM-ID på under 10 min og du får svar med det samme.

Ønsker du at dele din betaling op fra 12 til 36 måneder, skal du blot lægge varen i kurven, gå videre til betaling, og krydse af ved Resurs bank og trykke på godkend og betal.

Herefter viderestilles du over til Resurs Bank hvor du kort skal udfylde og besvare nogle spørgsmål, du modtager svar med det samme om dit lån bliver godkendt.

Vær opmærksom på at Resurs Bank ikke godkender en ansøgning hvis man står i RKI, eller hvis man har Hemmelig/ beskyttet adresse.

Ved hemmelig/beskyttet adresse, bedes du kontakte Resurs Bank direkte.

Oplysning om fortrydelsesret

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til [email protected] ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Der tilbydes ikke fortrydelsesret til B2B kunder.


Returnering

Du kan fortryde dit køb i op til 30 dage efter du har modtaget din ordre. Hvis du ønsker at gøre din fortrydelsesret gældende, skal du informere Manaya skriftligt om dette, senest på 30 dagen for modtagelse af varen. 

Hvis varen har været taget i egentlig brug, dvs. Man har siddet dagligt i en sofa eller sovet i den, eller den er beskidt ved tilbagelevering, vil være betragtet som brugt og en passende kompensation svarende til værditabet vil blive fratrukket, jævnfør købelovens bestemmelser.

Varen vil herefter blive afhentet af vores personale iflg. Aftale om afhentning, eller vi anviser en forsendelsesmulighed. Du må ikke tilbagesende uopfordret. Nægtet modtagelse af en bestilt vare betragtes også som udnyttelse af fortrydelsesretten.
Ved fortrydelse hæfter du for den billigste returfragt som udgør kr. 750 for mindre møbler herunder børnesenge og kr. 1.500 for større møbler, herunder sofaer. Varer må ikke sendes eller afleveres personligt til vores ubemandede showrooms. Manaya anviser i tilfælde af returforsendelse en adresse som kunden kan benytte sig af.

Varer som har beskadiget emballage ved levering bør ikke modtages. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter manaya.dk med henblik på at aftale det videre forløb.

Gem den originale emballage da den udgør en del af produktets samlede værdi. Ved returnering, tilbagebetaler vi alle købsomkostninger fratrukket billigste returfragt samt eventuelt værditab.

Vi modtager ikke varer der sendes pr. Efterkrav og vi returnerer ikke porto eller forsendelsesgebyr for forsendelser som sendes til os uden en forudgående skriftlig aftale herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Returadresse:

Eli Christensensvej 37
7430 Ikast
Danmark
SE nummer: 12 88 02 27

Vi modtager ikke varer, der er sendt retur pr. efterkrav.

3. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler på manaya.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med manaya.dk.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger (den mindst bekostelige standardlevering). Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr mail til manaya.dk.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal kunne fremsende kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal ske til manaya.dk før returnering.

4. Priser og leveringsgebyrer

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms.

Når du køber hos manaya.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. Ved en bestilling på manaya.dk opkræves der ikke leveringsgebyr. Der er gratis levering inden for Danmarks grænser. (Gælder ikke øer som ikke er brofaste)

Leveringspriser til andre EU lande: Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra andre lande end Danmark.

5. Levering

Manaya.dk sender varerne fragtfrit i Danmark (brofaste områder) til den angivne adresse via fragtmand eller vores egen bil efter vores valg. Ved ikke brofast adresse bliver du kontaktet vedr. fragttillæg.

En del af vores produkter leveres helt ind i dit hjem uden ekstra tillæg. (Sofaer, skabssenge)

Nogle køjesenge, børnemøbler, kombivogne osv leveres med ekstern vognmand til kantsten(første hoveddør)

Leveringstid på barnevogne er 3 - 6 uger

Leveringstid på børnesenge og køjesenge er 2 - 4 uger

Leveringstid på sofaer, stue møbler, voksensenge 3 - 6 uger.

Leveringstiden kan være længere ved specialfremstillede produkter.

Hvis en vare er i restordre eller udgået, og derfor ikke kan leveres, refunderes det fulde beløb.

6. Betaling


Betaling igennem Quick pay (Visa-Dankort, Mastercard, Maestro, MobilePay)

Du kan benytte følgende betalingskort:

Visa-Dankort
Mastercard
eller betale med Mobil-Pay.

Manaya.dk har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort, og alle betalinger foregår krypteret.

Der tages ikke gebyr for betaling på manaya.dk og dine penge hæves ikke før dine varer afsendes fra vores lager.


I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 7.05.2019

 

Standardfortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
E-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
______________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 
Generelle oplysninger


Firma informationer

Danberg spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Św. Wincentego 10F/5
61-003 Poznań
Poland
NIP: PL7822634160
REG: 364829452
KRS: 0000626503SE
SE number: 12 88 02 27


Postadresse

Eli Christensensvej 37
7430 Ikast
Danmark
SE nummer: 12 88 02 27
Telefon: +45 4265 2505 - E-mail: [email protected]

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Danberg Sp. z o. o. sp. k. og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på manaya.dk er Danberg Sp. z o. o. sp. k. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på:  [email protected].

Du kan læse mere om vores persondatapolitik her: Persondatapolitik