Velkommen til Manaya.dk – din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.

Hos Manaya.dk er det vores målsætning at skabe de bedste rammer omkring dit og din families liv. Derfor udvælger vi designervarer, der er tidløse, funktionelle og af god kvalitet. Det, tror vi nemlig, er vejen til at skabe glæde i vores kunders hverdag - både nu og mange år frem.

Vi har altid et bredt sortiment, og vi udvider hyppigt med nye og spændende designermøbler til billige priser. Kig i de forskellige kategorier i vores onlineshop, og bestil let din nye seng, køjeseng, sofa eller smarte kombibarnevogn. Hos os garanterer vi billige priser, og leveringen er selvfølgelig gratis.

 

Manaya.dk er e-mærket. Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratisSagsbehandling, når du handler hos os. 

Levering:

Vi kommer altid ud med 2 chauffører når vi leverer større møbler. Skal møblerne bæres op, er dette også med i prisen! 

Vi leverer alle vores møbler ud med egne biler, vi sikre dermed at vores kunder får deres møbler leveret i samme nye og fejlfrie tilstand som når møblerne forlader vort lager.

Vi leverer ud mandag - fredag samt lørdag og søndag i tidsrummet 08.00 - 21.00

Vi holder en høj kvalitet til rigtige priser. Sortimentet udvides hele tiden. Vi er meget interesseret i vore kunders mening om produktudvalget. Er der mangler, priser der ikke er konkurrencedygtige ser vi frem til at få en melding fra dig. Vi er altid friske på en god handel for begge parter.

Kig forbi vores ubemandede showroom i Brøndby.

Du finder os her:

Ubemandet showroom

Vallensbækvej 22b, 3 sal, 2605 Brøndby

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 08.00 - 19.00
Lørdag og søndag: 10.00 - 17.00