Black November
Black November

Velkommen til Manaya.dk – din online møbelshop, hvor du finder inspiration til indretningen af hele din bolig.

Hos Manaya.dk er det vores målsætning at skabe de bedste rammer omkring dit og din families liv. Derfor udvælger vi designervarer, der er tidløse, funktionelle og af god kvalitet. Det, tror vi nemlig, er vejen til at skabe glæde i vores kunders hverdag - både nu og mange år frem.

Vi har altid et bredt sortiment, og vi udvider hyppigt med nye og spændende designermøbler til billige priser. Kig i de forskellige kategorier i vores onlineshop, og bestil let din nye seng, køjeseng, sofa eller smarte kombibarnevogn. Hos os garanterer vi billige priser, og leveringen er selvfølgelig gratis.

 

Manaya.dk er e-mærket. Derfor er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratisSagsbehandling, når du handler hos os. 

Levering:

Vi leverer de fleste produkte/møbler med vores egne biler. Skal møblerne bæres op, er dette også med i prisen! Nogle køjesenge, børnemøbler, kombivogne osv leveres med ekstern vognmand til kantsten(første hoveddør)

Vi leverer ud mandag - fredag samt lørdag og søndag i tidsrummet 08.00 - 21.00

Vi holder en høj kvalitet til rigtige priser. Sortimentet udvides hele tiden. Vi er meget interesseret i vore kunders mening om produktudvalget. Er der mangler, priser der ikke er konkurrencedygtige ser vi frem til at få en melding fra dig. Vi er altid friske på en god handel for begge parter.

Kig forbi vores ubemandede showroom i Ikast

Du finder os her:

Ubemandet showroom

Eli Christensensvej 37
7430 Ikast

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag og Søndag: 11.00 - 17.00