Black November
Black November

Leg & Lær

4 varer
Det er vigtigt, at børn lærer gennem leg og at de føler sig godt tilpas på børneværelset og i legerummet. Manaya.dk er derfor stolt over at kunne præsentere et meget stort udvalg af produkter, der understøtter dette. Under mottoet "billige og eksklusive møbler" tilbyder vi de perfekte møbler til børneværelset, men også spændende legetøj... med hovedvægt på læringslegetøj. Tag barnet med på en spændende rejse på disse sider - og find det helt rigtige produkt til jeres behov. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG
  -30% -3 000 DKK
  MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG
  LÆNGDE: 207CM BREDDE: 97CM HØJDE: 236 CM LIGGEMÅL: 90x190CM

  Her får man sengen, der bringer eventyret helt ind på børneværelset. Den fantastiske Adventure køjeseng fremstilles i robuste fyrtræs planker. Køjesengen fremstilles og tilpasses af de bedste materialer, samt er den håndbygget ned til mindste detalje.   Sengen er tilgængelig i 7 forskellige størrelser til valg øverst på siden: 80 (+7) x 190 (+23)...

  6 995 DKK 9 995 DKK -3 000 DKK

 • MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG
  -30% -2 800 DKK
  MANAYA ADVENTURE HØJSENG I HVID
  LÆNGDE: 197 CM BREDDE: 87 CM HØJDE: 236 CM LIGGEMÅL: 80x180 CM

  Her får man sengen, der bringer eventyret helt ind på børneværelset. Den fantastiske Adventure højseng fremstilles i robuste fyrtræs planker. Højsengen fremstilles og tilpasses af de bedste materialer, samt er den håndbygget ned til mindste detalje.   Sengen er tilgængelig i 7 forskellige størrelser til valg øverst på siden: 80 (+7) x 190 (+23) cm...

  6 495 DKK 9 295 DKK -2 800 DKK

 • MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG MANAYA ADVENTURE 2 PERS. KØJESENG
  -30% -3 000 DKK
  MANAYA ADVENTURE MINI 2 PERS. KØJESENG
  LÆNGDE: 167 CM BREDDE: 87 CM HØJDE: 236 CM LIGGEMÅL: 80x160 CM

  Her får man sengen, der bringer eventyret helt ind på børneværelset. Den fantastiske Adventure køjeseng fremstilles i robuste fyrtræs planker. Køjesengen fremstilles og tilpasses af de bedste materialer, samt er den håndbygget ned til mindste detalje.    Sengen er tilgængelig i 7 forskellige størrelser til valg øverst på siden: 80 (+7) x 190 (+23) cm...

  6 995 DKK 9 995 DKK -3 000 DKK

 • PRIMO LEGEHUS MED TERASSE PRIMO LEGEHUS MED TERASSE
  -27% -4 000 DKK
  PRIMO LEGEHUS MED TERASSE

  Primo er et lækkert fyrretræs legehus/havehus hvor der er kælet for detaljerne. Et sikkert hit for hele familien. Huset leveres i moduler og er derfor enkel at samle.  Materialerne er trykimprægneret, hvilket sikre modstandsdygtighed overfor vejr og vind. 

  10 995 DKK 14 995 DKK -4 000 DKK

Møbler til børneværelset

Med hensyn til møbler til børneværelset, gælder det naturligvis først og fremmest om at finde en god seng. Her byder vi f.eks. på fantasirige køjesenge og højsenge, hvor barnet ikke bare føler sig tryg, men også kan udfordres og lege (se også vores andre køjesenge og højsenge). Vi sælger også smarte og sjove markedsboder, hvor de små kan lege købmand, og legekøkkener, gyngestole og dukketeatre findes naturligvis også i vores sortiment.

Legetøj til både drenge og piger

Manaya.dk tilbyder et stort udvalg af legetøj, der kan understøtte børns udvikling. Vi har bl.a. populære løbecykler i mange forskellige og sjove udgaver, og til de helt små anbefaler vi en gåvogn. Også her er udvalget stort og varieret. Børnestole og kravlegårde er også en vigtig del af vores sortiment af billige og eksklusive møbler.

Online bestilling og gratis fragt

Når det gælder børnene, kommer man ikke uden om, at også de skal have den bedste kvalitet. Det får de hos Manaya.dk. Husk, at du altid finder gode tilbud hos os - online bestillingen foregår nemt og hurtigt... så har vi altid fri fragt.