MANAYA BRESSO SKUMMADRAS Udfold

MANAYA LIVORNO MED KOKOS OG LATEX 17 CM

Ny

Purskum med øget elasticitet og holdbarhed. Kokosindlæg som hæmmer  svampedannelse, er super allergivenligt, øger søvnkvaliteten fordi den sikrer en god luftcirkulation i madrassen samt øger madrassens holdbarhed. Allergivenligt betræk med lynlås, der nemt kan tages af og vaskes.

Hårdhedsgrad: H3 (medium-fast)

Tykkelse: 15 cm 

ECCO SERIES' madrasser er skabt med tanke for vores mest kvalitetsbevidste kunder, som ønsker at købe et superkvalitetsprodukt, hvor der samtidig stilles garanti for, at de får varen til den laveste pris.

Hver madras har et allergivenligt betræk med lynlås. Vi ønsker nemlig at værne om miljøet, og derfor gør vi kun brug af certificerede og økologiske materialer af den bedste kvalitet. Dette forudsætter samtidig, at vi anvender den nyeste produktionsteknologi. 

Madrassen er lavet af purskum i højeste kvalitet, der har en øget holdbarhed. Purskummet sikrer desuden, at madrassen ikke ændrer form under brug, hvilket giver vores kunder en oplevelse af øget velvære og forbedret søvn.

En ekstra fordel ved madrassen er det allergivenlige betræk med indsyet lynlås, der let kan tages af og vaskes. 

Hvorfor et kokosindlæg? 

I denne madras er der ligeledes et kokosindlæg. Kokossen er et økologisk naturmateriale som stammer fra kokosnødskallen. Kokosfibrene er lette samt åndbare og derfor forbedrer de luftcirkulationen inde i madrassen. Kokossen virker derfor allergihæmmende. Kokosfladerne hjælper madrassen med at bevarer sin form da de forstærker madrassens overflader. 

Madrassen indeholder ligeledes et latexlag. Latexlaget tilpasser sig ideelt vores krop og er meget hårdfør og samtidig elastisk og dermed ændrer madrassen ikke sin form under brug.

Madrassen er lydløs under bevægelse og som en ekstra fordel sikrer latexlaget at der er en god luftcirkulation i madrassen takket være små luftkanaler i dens struktur.  

1 995 DKK,-

inkl. moms