Nedsat pris! MANAYA CAMILLA U-SOFA Udfold

MANAYA CAMILLA U-SOFA

Ny

LÆNGDE 368
BREDDE 223
SIDDEHØJDE 45
LIGGEMÅL 128x200

Manaya Camilla U-Sofa er en praktisk hyggesofa med sovefunktion. Sofaen er elegant og passer godt ind i de fleste hjem takket være et enkelt design. Camilla U-sofa er en perfekt sofa til hele familien.

Sofaen kan produceres både som højre- og venstrevendt. Sofaen her på annoncebilledet i toppen er vist med højrevendt chaiselong. Husk, at det er chaiselong, der bestemmer om sofaen er højre- eller venstrevendt. Den side chaiselongen er i, når man står foran sofaen bestemmer for, hvordan sofaen vender. Se tegning herunder:

Sofaen er udstyret med mange praktiske detaljer, som to store opbevaringsrum eller kopholder. Sofaen er håndlavet og kombinerer et klassisk design med de moderne detaljer.

Manaya Camilla U-sofa er udstyret med store justerbare nakkestøtter, hvilket giver en god nakkestøtte og gør sofaen en perfekt fjernsyns sofa for hele familien. Pyntepuder følger med og er i den samme materiale og farve som sofaen.

Sofaen kan nemt gøres til en sovesofa til dig, dine gæster eller bare når trætheden kommer.

Manaya Camilla Maxi Chaiselong er lavet af høj kvalitets materialer. Siddepuder er lavet af høj elastisk HR skum. Pudefyldet i sæde er HR skum. Stellet er i massivt træ med sædeaffjedring af fjedre, polstret med polyuretanskum. Sofaen fås i forskellige materialer og farver, og du kan selv bestemme, hvilken materiale og farve passer dig bedst.

Vi i tilbyder montering og opsætning sofaen inde i din stue, samt tager vi plast og karton indpakningen med os igen.

15 998 DKK,-

inkl. moms

21 998 DKK inkl. moms

-27%

-6 000 DKK


VÆLG NY FARVE

Showroom

Specifikationer

LÆNGDE 368
BREDDE 223
SIDDEHØJDE 45
LIGGEMÅL 128x200

Produkttilpasning

Husk at tilføje dit tilpassede produkt til kurven efter du har gemt det.

loader

* obligatoriske felter

Bestil stofprøve MANAYA CAMILLA U-SOFA

Få tilsendt stofprøver til MANAYA CAMILLA U-SOFA