Black November
Black November

Hvad skal du kigge efter for at få en kvalitetsseng, der passer til dine behov?

 

At finde en ny seng er ingen sag.

Men at finde en ny seng, der passer perfekt til dine behov, og som du kan være sikker på er af god kvalitet, det er straks mere kompliceret. Her guider vi dig til, hvad du særligt skal være opmærksom på, når du skal finde en god kvalitetsseng.

Vi mennesker er bygget forskelligt, og det er senge ligeledes også. Derfor handler det at købe seng ikke kun om pris og kvalitet – det handler i lige så høj grad om at finde en seng, der passer til dine behov.

Først og fremmest skal du selvfølgelig tage stilling til størrelsen på din seng. Sover du alene? Så kan du snildt vælge en seng, der er 140 cm x 200 cm. Er I til gengæld to, der skal dele pladsen, bør i overveje en seng i målene 160 cm x 200 cm eller 180 cm x 200 cm.

Når du har valgt en sengestørrelse. 

Er det næste, du skal tage stilling til, hårdheden af madrassen. Som hovedregel skal du, hvis din vægt er mindre end gennemsnittet, vælge en blød madras, og omvendt, hvis du vejer mere end gennemsnittet, vælge en hård madras.

Vil du have ekstra god støtte til hele kroppen, kan du vælge at investere i en eksklusiv madras med komfortzoner. Disse er inddelt i områder, der er mere elastiske, der hvor kroppen trykker mest, fx skuldre og hofter, hvilket giver en optimal ensartet støtte til hele kroppen.

Hos Manaya.dk er vi specialiserede i at sælge kvalitetssenge. Tager du højde for ovenstående ting, kan du derfor være sikker på, at du hos os får en seng for livet. Men når det er sagt, er valget af seng jo også et spørgsmål om smag og indretning.

Måske er du på udkig efter en sengeramme, hvortil du kan tilføje en eksklusiv madras? I vores onlineshop finder du flere eksempler på sengerammer og på eksklusive madrasser, der fås både med komfortzoner og med memoryskum, der tilpasser sig kroppen, mens du sover.

Du kan også vælge en kontinentalseng, hvor der er fokus på at skabe den optimale kombination af design og komfort. Kontinentalsengene består af flere lag af madrasser, nemlig en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Det er den rene luksus, og det giver en skøn liggekomfort. Sengene fremstår elegante og er betrukket i lækre materialer, fx kunstlæder, og der medfølger en flot sengegavl.

Der er altså samlet set tre ting, der er vigtige at have for øje, når du skal købe din nye kvalitetsseng, nemlig: 1: dine individuelle behov og din kropsbygning, 2: kvaliteten af sengen, dvs. at sengen er lavet i markedets bedste materialer, og 3: stil og indretning.