Black November
Black November

Hvilken sovesofa skal du vælge til teenageværelset?

Er husets ældste barn pludselig blevet træt af Peter Plys-sengetøjet, og er højsengen med rutsjebane ikke længere så sej, som den engang var? Er jeres ældste barn med andre ord ved at træde ind i teenageårene? Ja, så er der nok en masse ting, som pludselig ændrer sig.

Teenageårene har ry for at være en turbulent tid – en tid, hvor følelserne styrer, og hvor den unge i huset skal takle overgangen fra barn til voksen. Samtidig er det også en spændende periode, hvor der opstår et behov for at tilbringe mere tid med vennerne og for at definere sig selv og sin egen stil.

Indretningen af teenageværelset skal skabe de bedste rammer for dette, og derfor kan det være en god idé at skifte den gamle højseng ud med en ny og smart sovesofa.

En sovesofa til teenageværelset er et godt valg, netop fordi det giver mulighed for, at værelset kan opfylde flere forskellige behov samtidig. Om dagen kan teenageværelset fungere som et opholdssted, hvor man kan hænge ud med vennerne, mens man ser film, hører musik eller taler. Og om aftenen kan sofaen slås ud til en rummelig seng, hvor der er plads til, at vennerne bliver og overnatter.

Men hvilken sovesofa skal du vælge til teenageværelset? Vi giver her vores tre bedste bud på sovesofaer fra Manaya.dk.

Manaya Verona Lux

MANAYA VERONA LUX SOVESOFA

Manaya Verona Lux er oplagt til teenageværelset. Den er god at slænge sig i, og designet er moderne og ungdommeligt. Den fås i flere forskellige farvekombinationer, og den er lavet i et slidstærkt og smudsafvisende materiale, der gør, at den kan holde til mange aftener med film, pizza og cola. Den kan let omdannes til en seng med et liggemål på 200 cm x 130 cm, og der er derfor god mulighed for at have venner overnattende.

Manaya Marco

Moderno Next Sovesofa i blå med farvede puder

Manaya Marco sovesofa er et andet oplagt valg til indretningen af teenageværelset. Sofaen fås i flotte, stærke farver, og der medfølger fine, mønstrede pyntepuder – med andre ord er dette en sofa, der giver teenageværelset sit helt eget præg samtidig med, at designet er moderne og enkelt. Sofaen kan hurtigt omdannes til en dobbeltseng i målene 192 cm x 133 cm, og så har den endda indbygget opbevaringsplads. 

Manaya Luxi minisovesofa med chaiselong

Er der lidt bedre plads på teenageværelset, kan man også vælge en sofa som denne med chaiselong. Her er der plads til at invitere mange venner over til hyggeaftener. Sofaen er moderne og enkel, og den er betrukket i et slidstærkt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Sofaen kan let og hurtigt omdannes til en seng på 235 cm x 135 cm.