Black November
Black November

Sofa til sommerhus - Sådan vælger du den rigtige!

Sommerhustid er lig med afslapningstid med familien og venner. Det er her, der skal spilles spil, spises Matador Mix eller læses magasiner og neglebidende spændingsromaner.

Indretningen af sommerhuset skal skabe de bedste rammer for disse aktiviteter, og netop når det handler om at slappe af og tilbringe tid sammen, er og bliver det vigtigste møbel sofaen.

Men hvordan vælger man den helt rigtige sofa til sommerhuset? Det gør du ved at have fokus på følgende:

Rummelighed: Det er vigtigt at vælge en rummelig sofa til sit sommerhus. Netop fordi afslapning og samvær er kernen i sommerhusopholdet, skal der være god plads til at hele familien kan samles og svinge benene op samtidig, uden at der bliver kamp om pladsen.  

God udnyttelse af de få kvadratmeter: Ofte befinder man sig flere mennesker på færre kvadratmeter i et sommerhus, og det er jo en del af charmen. Men af samme grund kan det være praktisk at vælge en sofa til sommerhuset, hvor kvadratmeterne bliver udnyttet bedst, fx en sovesofa eller en sofa med opbevaring.

Et let design: Netop fordi din sofa både skal være rummelig og – alt efter størrelsen på jeres sommerhus – skal passe ind på få kvadratmeter, er det vigtigt at vælge en sofa, der fremstår let og elegant i designet, sådan at indretningen af sommerhuset ikke bliver for tung.

Her er vores tre bedste bud på sofaer til sommerhuset fra Manaya.dk:

Manaya Prime u-sovesofa

Manaya Prime u-sovesofa er en rigtig flyder. Her er der plads til alle familiens medlemmer – på samme tid. Mangler der ekstra sovepladser, kan sofaen laves om til en sovesofa i målene 315 cm x 125 cm. Sofaens design er enkelt, men har man lyst til at pifte indretningen i sommerhuset lidt op, fås den også i stærke farver, fx grå med grønmelerede hynder.

Manaya Grande u-sovesofa

Manaya Grande u-sovesofa er endnu et eksempel på en sofa med plads til hele familien. Sofaen har et moderne look og fås i eksklusivt sort eller hvidt eco-læder. Også her er der mulighed for, at hele familien kan slænge sig samtidig, og sofaen kan ligeledes laves om til en sovesofa i målene 340 x 140 cm. Desuden har sofaen et stort opbevaringsrum til sengetøj.

Affi u-sovesofa

Affi u-sovesofa findes i mange forskellige farvekombinationer – både i enkle og stilrene farver og i stærke farver, der sætter et tydeligt præg på rummet. Sofaen er komfortabel og rummelig, og den kan hurtigt laves om til en sovesofa i målene 290 cm x 125 cm. Også her er der ekstra opbevaringsrum.