Black November
Black November

Hvad er en skabsseng?

En skabsseng, eller vægseng, som den også kaldes, er for dig, der ønsker at gå lidt anderledes til indretningen af dit hjem.

De fleste af os er vant til at dele vores hjem op i rum, der har hver deres funktion: stuen, soveværelset, hobbyrummet, køkkenet etc. Med en skabsseng/vægseng får du muligheden for at gå mere kreativt til din indretning samtidig med, at du udnytter pladsen optimalt.

Skabssenge/vægsenge er nemlig senge, der om dagen kan slås op ad din væg, og som dermed kommer til at ligne et ganske almindeligt opbevaringsskab. Det giver dig en oplagt mulighed for at udnytte det samme rum til flere forskellige formål. Det kan være, at du bor i en lille lejlighed, hvor du om aftenen laver stuen om til soveværelse. Eller det kan være, at du om dagen bruger et af husets rum til kontor eller hobbyrum og om aftenen laver det om til soveværelse.

En skabsseng/vægseng er på den måde et fantastisk smart møbel, der giver dig en unik mulighed for at gøre dit hjem mere rummeligt og multifunktionelt i sin indretning.

Hos Manaya.dk sælger vi skabssenge/vægsenge, der er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, og som sammenslået tager sig ud som et flot designmøbel, man har lyst til at kigge på. Samtidig lægger vi stor vægt på, at sengens kvalitet er fuldt på højde med vores traditionelle senge.

Det er selvfølgelig afgørende, at en skabsseng/vægseng er let at slå ind og ud – ellers kan det hurtigt ende med, at man alligevel ikke får brugt kvadratmeterne til flere forskellige formål, fordi det er mere overkommeligt at lade sengen stå udslået hele dagen. Derfor sælger vi hos Manaya.dk kun skabssenge/vægsenge, der har specialudviklede lukkemekanismer, der gør det til en let og hurtig sag at slå sengen ind og ud.