Black November
Black November

Hvad er fordelene ved en kombivogn?

Når du står over for at skulle byde et nyt lille familiemedlem velkommen, er der mange spørgsmål, der melder sig, og et af dem er unægteligt, hvad for noget udstyr man får brug for. Her er det godt at være ekstra opmærksom på ens behov, da der findes uanede mængder af ting og sager, man kan anskaffe sig, når man går forældrelivet i møde.

Et af dilemmaerne, man hurtigt løber ind i, er selvfølgelig, hvilken barnevogn man skal vælge. Hos Manaya.dk har vi specialiseret os i kombivogne, og her giver vi dig alle de gode grunde til, hvorfor vi anbefaler, at man anskaffer sig sådan en.

Hvad er en kombivogn?

En kombivogn er en to-i-en-løsning. Her får du et stel med tilhørende barnevognsdel og klapvognsdel. Barnevognskassen på en kombivogn er ofte mindre end på en almindelig barnevogn. Det betyder dog ikke, at dit barn ikke kan sove lur udendørs i din kombivogn lige så længe som i en almindelig barnevogn. Når barnet vokser ud af barnevognskassen, kan man nemlig i stedet lægge barnet til at sove lur i klapvognsdelen – det kræver blot, at man har en kørepose eller en god voksipose, så barnet ikke fryser, når det sover udendørs.

Nedenfor har vi oplistet tre klare fordele ved at købe en kombivogn.

Du sparer plads

Pladsmangel kan for mange blive en udfordring, hvis man både skal anskaffe sig en klapvogn og en barnevogn. Hvis du f.eks. bor i lejlighed og skal have din vogn stående i opgangen, kan det derfor være en fordel at anskaffe sig en kombivogn, hvor du får begge dele i en vogn.

Du sparer penge

Det er som oftest en del billigere at anskaffe sig en kombivogn frem for at skulle anskaffe sig to separate vogne.

Du kan lettere have den med rundt

Fordi barnevognskassen er mindre på en kombivogn, er den generelt lettere at navigere rundt med. Det er en fordel, når du f.eks. skal på indkøb i supermarkedet, eller når du skal køre med bus eller tog, hvor pladsen til tider kan være trang. Det er også en fordel, når kombivognen skal klappes sammen og lægges i bagagerummet på jeres bil, når I skal på familietur.

Se alle vores kombivogne her!