Black November
Black November

Hvilken seng skal man vælge til drengeværelset?

Drengeværelset er det sted, hvor der skal leges sørøvere og pirater og bygges huler med legekammeraterne. Derfor gælder det om at indrette drengeværelset på en måde, der indbyder til leg og sætter fantasien i spil. Samtidig kan det have sine fordele for jer som forældre, at indretningen ikke kun er eventyrlig, men også praktisk, og at pladsen udnyttes godt på værelset.

Men hvordan vælger man en seng til drengeværelset, der lever op til dette?

De små er på ingen måde ligeglade med, hvordan værelset er indrettet, og de har ofte lige så mange meninger som os voksne. Derfor sørger vi altid for at have et bredt udvalg af senge hos Manaya.dk, så vi kan imødekomme de mange forskellige ønsker og behov.

Du kan f.eks. vælge mellem flere forskellige enkeltsenge i farver, der passer til drengeværelset, eller enkeltsenge med forskellige temaer. Er jeres dreng bidt af fart og motorer, ja, så er en af vores seje bilsenge helt sikkert sagen.

Skal sengen opfylde nogle praktiske behov, kan I også vælge at udnytte pladsen optimalt med en udtræksseng i en flot farve, der giver plads til, at vennerne kan blive og overnatte. Eller I kan vælge en af vores mange 2- og 3-personers køjesenge, der har forskellige detaljer, f.eks. skuffer med opbevaringsplads nederst eller trappetrin med opbevaringsplads.

Alle vores senge er lavet i lækre kvalitetsmaterialer, og du kan derfor være sikker på, at den seng, du køber hos os, kan holde til lidt af hvert i mange år frem.