Black November
Black November

På udkig efter en lille sofa? Sådan vælger du den rigtige.

Skal din sofa passe ind på få kvadratmeter? F.eks. i sommerhuset eller i den lille lejlighed? Hos Manaya.dk har vi mange forskellige bud på sofaer, som udnytter gulvpladsen optimalt.

De mellemsmå modeller

Ønsker du en rummelig sofa, der har de samme kvaliteter som mange af vores store flydere, men som samtidig har små mål, så er følgende tre sofaer gode valg:

Manaya Luxi Mini

Vores Manaya Luxi Mini fremstår elegant, moderne og let i sit design. Den kommer i flere forskellige farvekombinationer og har chaiselong. Tilmed kan den omdannes til en rummelig seng i målene 135 cm x 235 cm.  

Manaya Affi City

Manaya Affi City er en lækker og blød hjørnesofa, der trods sine små mål er en perfekt fjernsynssofa til hele familien. Samtidig kan den laves om til en bekvem dobbeltseng i målene 220 cm x 124 cm, og så har den tilmed praktisk opbevaringsplads.

Manaya City

Manaya City er et tredje godt bud på en sofa, der kommer i små mål, og som opfylder en række praktiske behov. Sofaen har en elegant chaiselong og kan, ligesom de to øvrige modeller, laves om til en seng med et liggemål på 200 cm x 130 cm. Den fås i flere forskellige farver og med pyntepuder til.

De helt små

Skal det være ekstra småt, kan du også vælge en af vores mange 2-personers sofaer, f.eks.:

Manaya Marco

Manaya Marco 2-personers sofa er et praktisk lille møbel med fine detaljer. Sofaen fås i flotte, stærke farver og med designede pyntepuder til. Samtidig kan sofaen hurtigt omdannes til en seng i målene 192 cm x 133 cm, og den har indbygget opbevaring til f.eks. sengetøj.  

Manaya Bella

Manaya Bella er et andet godt bud på en sofa i de helt små mål. Den fås som både 2- og 3-personers sofa, og designet er elegant, let og tidløst. Sofaen kommer i flotte farver og har fine detaljer såsom træben og knapper i ryglænet. Tilmed giver det høje ryglæn en ekstra god siddekomfort.

Når du har gjort dig klart, hvilken størrelse din sofa skal være i, er dit valg i høj grad et spørgsmål om, hvilken sofa der falder i din smag, og hvilke praktiske behov den skal kunne opfylde. Alle sofaer hos Manaya.dk kommer i de bedste kvalitetsmaterialer, og uanset dit valg kan du være sikker på, at du hos os får en sofa, der kan holde i rigtig mange år.