Black November
Black November

Se vores klassiske sofaer

En klassisk sofa er et møbel, som bevæger sig ud over sin egen tid. Det er en sofa, som du har lyst til at se på i dag, men som du også har lyst til at se på om 20 år. På den måde er en klassisk sofa en sofa, der på en og samme tid er moderne og tidløs.

Hos Manaya.dk gør vi en dyd ud af at udvælge sofaer til vores sortiment, der har den enkelthed og elegance, der gør, at man aldrig bliver træt af at kigge på dem. Følgende modeller, mener vi, er gode eksempler på sofaer, som er moderne nu, og som let vil kunne tilpasses fremtidens skiftende trends:

Affi u-sofa

Affi u-sofa er en sofa med enkle linjer, stilfulde detaljer og god plads til hele familien. Den fås i en række kombinationer af enkle, stilrene farver, som du aldrig bliver træt af at kigge på. Samtidig er sofaen yderst funktionel. Den er lavet i kvalitetsmaterialer, der holder mange år frem, og den kan desuden let omdannes til en praktisk sovesofa.

Manaya Prime

Manaya Prime er en ekstra rummelig u-sofa, der trods sin størrelse fremstår let og elegant. Sofaen fås i en række forskellige farver, men ønsker du at opnå et klassisk og fremtidssikret look, kan det være en god idé, at du holder dig fra de vildere farver og i stedet vælger en i farver, man aldrig bliver træt af, f.eks. sort eller grå/hvid.

Manaya Grado Deluxe

Manaya Grado Deluxe er en chaiselongsofa med fine detaljer, der får den til at skille sig ud, uden at den mister sit klassiske præg. F.eks. er det ene armlæn lavet i en elegant buet form, der gør det muligt, at man kan ligge op ad det og læse sin avis. Sofaen fås i enkle, nedtonede farver og med høje rygpuder, der sikrer en god siddekomfort.

Manaya Apollo

Manaya Apollo er en lækker sovesofa, der ligeledes er lavet i enkle former og med stilfulde detaljer som f.eks. de aflange syninger på siddefladen, der giver sofaen struktur og får den til at skille sig ud på elegant vis.

Sofaen har store siddeflader og høje ryghynder, der sikrer en god siddekomfort. Den fås i enkle, nedtonede farver og med pyntepuder i farverige mønstre, der får sofaen til at skille sig ud, og som samtidig er lette at udskifte, hvis man i fremtiden skulle få lyst til at tilføre sofaen nye farver.

Hos Manaya.dk gør vi ikke kun en dyd ud af at sælge klassiske sofaer, som du bliver glad for at se på i mange år frem. Vi gør også en dyd ud af at sælge sofaer med den rette komfort og i de rette materialer. Med andre ord kan du hos os med sikkerhed finde en klassisk sofa, hvor både design og kvalitet sikrer, at den bliver jeres yndlingsmøbel i dag og i mange år frem.