Black November
Black November

Hvordan vælger man en god sovesofa?

En god sovesofa er den optimale løsning, hvis du ønsker at spare kvadratmeter og samtidig gerne vil have muligheden for at kunne tilbyde dine gæster en god nats søvn.

Med andre ord er en sovesofa en 2-i-1-løsning, som skal kunne opfylde flere behov på samme tid. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at du har fokus på, at den sovesofa, du vælger, både er en god sofa og en god seng. Det er ikke meningen, at du skal gå på kompromis med nogen af delene.

Hos Manaya.dk har vi i vores sortiment fokus på følgende kriterier, som vi mener er afgørende for, at du bliver tilfreds med din nye sovesofa:

Køb din drømme(sove)sofa

For de fleste vil det være sådan, at sovesofaen langt det meste af tiden står klappet sammen og bliver brugt som et siddemøbel. Derfor er det vigtigt at vælge en sovesofa, som du har lyst til at sidde i. Det kan f.eks. være, at du drømmer om en rigtig flydersofa med chaiselong eller en god u-sofa i læder. Hos Manaya.dk har vi fokus på at sælge sovesofaer, der på lige fod med vores almindelige sofaer udfylder rollen som familiens bedste hverdagsmøbel. Den skal være lavet i gode og slidstærke kvalitetsmaterialer, der skal være masser af plads til at alle familiens medlemmer kan svinge benene op samtidig, og så skal den selvfølgelig være god at sidde i.

Køb en sovesofa, der giver god nattesøvn

Det er smart at købe en sovesofa, men kun hvis den også fungerer godt som seng. Vågner gæsterne op med hold i nakken, ja, så havde det måske været bedre at investere i en almindelig seng eller blot en oppustelig luftmadras. Derfor er det vigtigt, at du ikke går efter markedets billigste sovesofa, men at du i stedet sørger for at købe en sovesofa i nogle gode kvalitetsmaterialer, der sikrer en god liggekomfort.

Køb en sovesofa, der er praktisk

Til sidst skal din sovesofa være praktisk. Det må ikke være en større mission at få den omdannet til en seng, for så risikerer du, at den aldrig bliver brugt som andet end en sofa. Det skal være let og hurtigt at slå den ud, og har den ekstra opbevaringsplads til f.eks. sengetøj er det et ekstra plus.

Hos Manaya.dk har vi specialiseret os i at producere sovesofaer, der både er optimale stuesofaer, f.eks. med chaiselong og plads til hele familien, og som samtidig er senge af bedste kvalitet. Det, mener vi, giver dig det bedste grundlag for at investere i en sovesofa, som du bliver glad for i mange år frem.

Se alle vores sovesofaer her!