Black November
Black November

Gyngeheste & Kæpheste

5 varer
En gyngehest er et af de ældste legeredskaber, og der findes velbevarede eksemplarer helt tilbage fra 1600-tallet. Dem får du næppe råd til at købe. Til gengæld kan Manaya.dk tilbyde nogle helt moderne og fantasirige gyngeheste…. så hu-hej, nu skal den lille dreng eller pige på ridetur. Gyngehesten går heldigvis aldrig af mode. Det kilder... i maven, hver gang! 

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 varer

Gyngehest – høj kvalitet

Vores gyngeheste er både sjove og sikre, og som det gælder for alle vores produkter er kvaliteten helt i top. Gyngehesten har aftagelig sikkerhedsbøjle og lange afbøjede meder, der gør den ekstra sikker, og den giver børnene mulighed for mange timers sjov leg.

Tjek ogå vores spændende løbecykler og stort udvalg af forskellige sjove legetøj!

Hvilken farve skal jeg vælge?

Alle vores gyngeheste er meget sikre og i et spændende design, så det eneste du skal gøre, er at vælge den farve, der passer bedst til dit hjem – og barnet. Du kan vælge en mere traditionel ”træfarve” eller f.eks. ”guld”, mint, grå eller hvid. Valget er dit, men vi er helt sikre på, at både du og barnet bliver meget tilfreds med gyngehesten.

Altid gratis fragt

Også når det gælder de små, byder Manaya.dk på et spændende udvalg af produkter, og med en gyngehest fra os bliver du ikke skuffet. Vi sælger kvalitetsprodukter i overensstemmelse med vores motto "billige møbler" og "eksklusive møbler." Husk, at du altid finder gode tilbud hos os - online bestillingen foregår nemt og hurtigt, hvortil kommer, at vi altid har gratis fragt.