Black November
Black November

Gåvogn

22 varer

Det er en stor dag i alle forældres liv, når barnet tager de allerførste skridt. En gåvogn fra Manaya.dk gør glæden og fornøjelsen endnu større hos både forældre og den lille charmetrold.

Vi kan garantere, at vores slogan ”billige møbler - eksklusive møbler” også er helt relevant, når det gælder gåvogne og vores andre
... produkter på hjul - bl.a. kan du finde en flot trækvogn eller en bedårende dukkevogn her på vores sider med det store kvalitetsudvalg.

Gåvogne i mange farver

De første skridt kan være vanskelige, og derfor er en gåvogn fra Manaya.dk den perfekte løsning, når det lille barn for alvor vil på farten, men fortsat er meget usikker på benene. Alle vores gåvogne er udført i bedste kvalitet, og de ikke alene understøtter og hjælper barnet med at gå. De rummer også plads til f.eks. legetøj, og opfylder på den måde en dobbeltfunktion. De fås i mange forskellige farver – ”pigefarver” og ”drengefarver” – og i mange forskellige og kreative udformninger.

Trækvogn og dukkevogn

I det store udvalg hos Manaya.dk finder du fantastisk mange produkter på hjul – hvilket altid er et hit hos børnene. Med en smart pirattrækvogn i træ kan den lille køre rundt med sit elskede legetøj eller mor og far kan tilbyde ham en tur. Dukkevogne mangler naturligvis heller ikke i vort sortiment, der også byder på festlige og praktisk opbevaringsbænke på hjul.

Hvad siger du til legekøkken, legetelt eller legemøbel, som barnet kunne efterligne de voksne med? Klik her og se hvad børn elsker mest!

Nem bestilling og gratis fragt

Mindre
Mere
Viser 1 - 22 af 22 varer