Black November
Black November

Bord-Bænk-Stol

18 varer
Et arrangement med børnebord og stole eller måske en bænk er et alsidigt og stilfuldt møbelvalg til børneværelset. Fleksible møbler, som kan indgå i alle dagens aktiviteter og lege. Vores stolesæt, borde og bænke er solide og veldesignede, og sortimentet er stort. Uanset om du kun har brug for en enkelt stol eller et sæt med mange møbler... - så kan det gøres billigt - og fragten tager vi os af. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 18 af 18 varer

Børnemøbler til den moderne familie

De voksnes stuemøbler bliver brugt i virkelig mange forskellige sammenhænge. Både til arbejde og socialt samvær. Den samme fleksibilitet kan man opnå på børneværelset med en god kombination af borde og siddemøbler.

Hermed se vores møbelsæt og skab dit barn et hyggeligt værested!

En børnebænk, børnebord og et stolesæt er oplagt til børneværelset, og alle møbler og arrangementer er bygget i solide materialer og har et enkelt, hyggeligt udtryk.

Lyse træmøbler gør sig godt på et børneværelse - og det samme gør den rene hvide farve. Udvalget er stort, og mulighederne er mange. Hvad end du foretrækker, kan du helt sikkert finde møbler, der passer perfekt ind hjemme hos jer.

Kombiner - og tilføj noget ekstra

Borde og siddemøbler på børneværelset er med til at gøre det til barnets helt eget. Mere end bare et sove- og legeværelse. Et rum, hvor de kan få lov at vokse. Se også i vores forskellige legetøj, der skaber et fantastisk plads for både at lege og lære!

Vil du kombinere børnebord og stolesæt med opbevaring, er der rig mulighed for det. Du kan samtidig købe en smart slagbænk eller en elegant opbevaringsskænk. Møbler, som både pynter og gør det nemmere at holde orden.

Hvis du køber et billigt børnebord eller andre gode møbler hos Manaya.dk, får du ikke besparelsen ødelagt af høje transportomkostninger. Fragten er altid gratis.