Black November
Black November

Kravlegård

2 varer
Næsten alle i den ældre generation har formentlig oplevet en kravlegård - indefra. De seneste år er kravlegården måske gået lidt af mode, men alligevel - hvis der skal være fuld kontrol over en superaktiv baby er det nu rart, at man engang i mellem kan får styr på ham/hun ved at anbringe charmetrolden i en kravlegård. Så er man sikker... på, at barnet ikke kommer til skade, hvis forældrene for en kort stund er optaget af noget andet. Tjek også vores spændende gåvogne og løbecykler, som giver barnet mulighed for både at lege og lære. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer
  • Pinolino Kravlegård Polstret Økologisk , 100cmx75cm,...

    Flot gedigen kravlegård der er meget let sammenklappelig.Den er udstyret med 4 hjul, og er derfor let at flytte rundt med.Kravlegården er praktisk, idet bunden er polstret og belagt med et hvidt folielag. En mulighed for at spare et kravlegårdstæppe.Specifikationer:Delvis massiv Bøg, ubehandlet, ØkologiskTræ-struktur klart synligL 100 cm, B 75 cm, H 75...

    1 779 DKK

  • Pinolino Kravlegård Polstret, 100cmx100cm, Lexus/Lakeret

    Flot gedigen kravlegård som er meget let sammenklappelig.Den er udstyret med 4 hjul, hvor de 2 kan bremses. Den er derfor let at flytte rundt med.Kravlegården er praktisk, idet bunden er polstret og betrukket med et folielag. Som noget specielt for en kravlegård, har den tre aftagelige tremmer, som giver fleksibilitet.Specifikationer:Delvis massiv Bøg,...

    2 259 DKK

God pris og god kvalitet

Med en kravlegård fra Manaya.dk er både forældre og barn godt stillet. Og også på dette område understreger vi vort motto "billige og eksklusive møbler". Med en kravlegård fra os får de nemlig en rigtig god kvalitet for pengene. Du får mulighed for at vælge mellem to størrelser - begge har hjul, så babyen kan skubbes rundt og placeres, hvor du arbejder eller opholder dig.

Smart kravlegård

Vores modeller er særdeles praktiske og smarte. Ikke alene har de lette hjul, så de kan flyttes rundt - de har naturligvis også en solid, polstret bund, så det lille barn føler sig vel tilpas og kan tumle rundt uden at komme til skade. Når kravlegården ikke er i brug, kan den klappes sammen, så den fylder næsten ingen ting. Kvaliteten er i top, idet den er lavet af massivt bøgetræ, og med et par enkle greb kan den klappes sammen. 

Nem bestilling og gratis fragt

Også når det gælder de små, byder Manaya.dk på et stort udvalg af produkter, og med en kravlegård fra os bliver du ikke skuffet. Husk, at du altid finder gode tilbud hos os - online bestillingen foregår nemt og hurtigt... så har vi altid fri fragt.