Black November
Black November

Højstol

4 varer
Højstole er unikke børnemøbler, som kan vokse med barnet, og gør det nemt og trygt for selv de helt små at sidde med ved bordet. En højstol er et børnemøbel, som er utrolig billigt, og alligevel kan følge barnet i flere år og bruges til næsten alt. Hos Manaya.dk kan du vælge netop den type stol, der er bedst for jer - og få den bragt... til døren med gratis fragt. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 4 af 4 varer
 • Pinolino Komib-Højstol, Nele/klar lak

  Højstol, hvor der både er bord, stol og højstol i et.Det er muligt at tilkøbe hynde til stolen.Højstolen kan anvendes fra ca. mdr. til 3 årBord og stolesæt til omkring 6 års alderen. Specifikationer:Ramme i delvis massiv Fyr og mad bakke i massiv Fyr, behandlet med klar lakPolstret sæde, med hvid folie betrækB 44 cm, D 50 cm, H 88 cmKonvertibel til...

  669 DKK

 • Pinolino Komib-Højstol, Nele/hvidlakeret

  Højstol, hvor der både er bord, stol og højstol i et.Det er muligt at tilkøbe hynde til stolen. Højstolen kan anvendes fra ca. mdr. til 3 årBord og stolesæt til omkring 6 års alderen. Specifikationer:Ramme i delvis massiv Fyr og mad bakke i massiv Fyr, hvidlakeretPolstret sæde, med hvid folie betrækB 44 cm, D 50 cm, H 88 cmKonvertibel til stol-bord...

  749 DKK

 • Pinolino Højstol, Philip/Massiv bøg

  Trappestolen Bruno har et stort spisebræt med indstillingsmulighed. Stolens sæde og fodbræt kan indstilles i fire højder.Stolen er udstyret med sele og kan anvendes til barnet når puperteten.Specifikationer:Masiv Bøg, lakeretTræ-struktur klart synligB 45 cm, D 57 cm, 60 cm eller 63 cm, H 88 cmVokser med dit barn fra barndom til ungdomStor lege / spise...

  969 DKK

 • Pinolino Højstol, Bruno/Massiv træ

  Trappestolen Bruno har et stort spisebræt med indstillingsmulighed. Stolens sæde og fodbræt kan indstilles i fire højder.Stolen er udstyret med sele og kan anvendes til barnet når puperteten.Specifikationer:Masiv Træ, lakeretTræ-struktur klart synligB 48 cm, D 55 cm, H 81 cmVokser med dit barn fra barndom til ungdomStor lege / spise bakkeSpisebakken kan...

  815 DKK

Stabile højstole i højeste kvalitet

Den klassiske trappestol har hjulpet børn og deres forældre i generationer. Det er en møbeltype, som virkelig har vist sit værd, med slidstyrke og stor fleksibilitet. Både sædet og fodbrættet kan indstilles i mange forskellige højder, og stolen kommer til sin ret, også når vokseværket sætter ind.

Bordpladen og selerne afmonteres nemt, og på den måde får højstolen endnu flere funktioner. Den kan både bruges til de stille aktiviteter ved bordet - og indgå naturligt i møblementet på børneværelset. Hermed tag et kig på vores forskellige type af legetøj. Se også med i vores borde, bænke og stole til børn!

Løfter barnestolen til et nyt niveau

Til et mindre barn kan du også vælge en højstol, som er bord og barnestol i et. Stolen og legebordet kan samles til en stabil og praktisk højstol, som egner sig perfekt til den mindste ved bordet.

Ligesom med trappestolen er der tale om en billig højstol, der samtidig er et fleksibelt og holdbart børnemøbel i rigtig god kvalitet. De konvertible højstole fås både hvidlakerede og i fyrretræets naturlige farve. For ekstra komfort kan du også købe en hynde, der passer perfekt til sædet.

Mål og materialevalg er vigtige, når det kommer til børnemøbler, og når du køber online på Manaya.dk, kan du altid finde alle relevante informationer om produktet på produktsiden.