Black November
Black November

U SOFAER

97 varer
Vil du hygge dig sammen med familie og venner? Så her kan vi anbefale vores lækre U-sofaer! Denne møbeltype er blevet ekstremt populær, fordi den har plads til mange, der ovenikøbet er placeret sådan, at de hele tiden kan se hinanden. Manaya.dk byder på et meget stort udvalg af U-sofaer - det er udført i en meget høj kvalitet. Med gratis... fragt og en problemløs online-bestilling er Manaya.dk det oplagte valg, når du skal finde den nye U-sofa. Hvis du leder efter en smart løsning til din stue, tjek vores smarte sofasæt!

Mindre
Mere
Viser 97 - 97 af 97 varer
  • Puf til Affi sofa

    Her kan du vælge mellem en lille og en stor puf Puffen fås i samme materiale og farvekombinationer som de farver, man kan vælge sofaen i. Du skriver den ønskede farve i kommentar feltet lige inden du når frem til betalingen. Den store puff måler: 96 cm i længden 70 cm i bredden  41 cm i højden Den lille puff måler: 68 cm i længden 70...

    1 495 DKK

Få plads til mange med en ny u-sofa

U-sofaens popularitet skyldes først og fremmest, at den har plads til mange. Som navnet antyder, er den udformet som et “U” eller “hestesko”, hvilket betyder at man let kan se hinanden, når man hygger sig over en kop kaffe eller en lille drink. U-sofaen er meget praktisk, fordi den har en stor opbevaringsrum til småting og sågar sengetøj til overnattende gæster. 

Stort udvalg af forskellige u-sofaer

Udvalget af billige og eksklusive U-sofaer på Manaya.dk er uovertruffent. Inden du køber, skal du naturligvis tjekke, hvor meget plads, du har til rådighed - vær også opmærksom på, at sådanne møbler kræver ikke alene plads, men også et sikkert øje for det rigtige design. Her er der heldigvis meget at vælge imellem i vores store udvalg af U-sofaer af høj kvalitet.

U-Sofa - både sovesofa og hyggested

Mange af vores U-sofaer kan ved et enkelt greb omdannes til en kvalitetsseng, hvilket også er en af grundene til deres store popularitet. Klik ind på de forskellige modeller for at se, hvad der passer bedst til dine behov. Skal sovesofaen bruges som gæsteseng eller en permanent seng for et familiemedlem, når natten melder sig? Mulighederne er mange.

Kig også på vores andre sovesofaer. Vores højkvalitet møbler bestilles nemt online på Manaya.dk, og at vi altid tilbyder gratis fragt. Vi har også altid en række gode tilbud, som giver dig besparelser på tusindvis af kroner. Bemærk også vores fast pris-koncept, der betyder, at du altid kun betaler 299 kr. pr. måned, uanset sofaens pris.