Kombivogne  25 varer

Underkategorier

Hos Manaya.dk har vi et stort udvalg af kombivogne i høj kvalitet til lave priser. Vi ved at når der er et nyt familiemedlem på vej, er en god kombivogn en nødvendighed. Derfor finder du i vores onlineshop en række forskellige tilbud på barnevogne i forskellige designs og i god kvalitet. 

3 495 DKK 5 295 DKK
Nedsat pris!
3 495 DKK 5 295 DKK
Nedsat pris!

Hvis du leder efter en alsidig og funktionel kombivogn til en billig pris, så kan du med sikkerhed finde den her på siden. Vi har altid gode tilbud på en række af vores forskellige modeller af kombivogne. Vores produkter er alle fremstillet i holdbare og robuste materialer og med en barnevogn fra Manaya får du et produkt hvor design og funktionalitet går hånd i hånd. En kombivogn fra Manaya har et elegant, dynamisk udseende, og der er kræset for de designmæssige detaljer. Kombivognen har...

Hvis du leder efter en alsidig og funktionel kombivogn til en billig pris, så kan du med sikkerhed finde den her på siden. Vi har altid gode tilbud på en række af vores forskellige modeller af kombivogne. Vores produkter er alle fremstillet i holdbare og robuste materialer og med en barnevogn fra Manaya får du et produkt hvor design og funktionalitet går hånd i hånd. En kombivogn fra Manaya har et elegant, dynamisk udseende, og der er kræset for de designmæssige detaljer. Kombivognen har 360 graders drejbare forhjul, som samtidig kan låses i kørselsretningen. Derudover fra vi på vores barnevogne introduceret slangeløse sportshjul, som er en ny teknologi der giver samme komfort som lufthjul, men uden irriterende punkteringer. Vores kombivogne er også designet med støddæmpning, som afhjælper imod store bump og ujævne flader og samtidig giver vognen dig mulighed for at blokere hjulene hurtigt og let da er barnevognen er udstyret med en easylock fodbremse. Selve barnevognskassen er udstyret med en justerbar ryg, således at dit barnet kan sidde delvist eller helt oprejst under kørslen. Ønsker du i stedet at bruge vognen som klapvogn, kan denne nemt monteres via et kliksystem, hvor du selv bestemmer om barnet skal se mod dig eller fremad. Vi anbefaler derudover at du med i købet anskaffer dig en autostol til dit barn. Du kan her på siden tilkøbe en autostol i samme design når du anskaffer dig en kombibarnevogn. Autostolen er godkendt til børn op til 11 kg og kan fastspændes med sikkerhedsselen eller man kan tilkøbe en ISO Fix base til bilen hvor autostolen kan klikkes fast på. Der er her tale om en barnevogn, som både du og dit barn med garanti vil få stor glæde af hver dag året rundt.

More