MANAYA PRATO CHAISELONG

9 995 DKK 12 995 DKK

-3 000 DKK

Fri fragt

Beskrivelse

Manaya Prato, er en flot og stilren hygge og sovesofa. den er en perfekt sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa.

Sofen er lavet med omtanke, den har et stort opbevaringsrum, som giver god plads til eksempel dyner, puder og tæpper. Når gæsterne kommer slås sofaen nemt ud til en bekvem dobbelseng.

Pyntepuder medfølger i samme farve som sofaen

Sofaen her på annoncebilledet i toppen er vist med ventrevendt chaiselong

Vi tilbyder også at montere og opsætte sofaen inde i din stue, samt tager vi plast og karton indpakningen med os igen, normalpris 1.295,-  Tilbud lige nu kun 499,-  

Prato er håndlavet. Produktionen der står bag denne sofa, er kendt for kvalitet og med sans for et godt og fejlfrit håndværk. De har produceret sofaer i over 20 år, størstedelen af deres medarbejdere har været med helt fra starten og ved helt præcis hvad kvalitet står for.

Deres sortiment er afstemt til et begrænset antal sofa modeller, derfor ser man også at de lækre finesser og stilrene designs går igen på deres U- og chaiselong sofaer. Både sofaens konstruktion, sammensætning og design er nøje gennemtænkt, og skiller sig ud fra andre sofaer.

Sofaens lige og enkle linjer gør, at den passer ind de fleste moderne hjem. Det enkelte stofdesign er let at matche. Kanton fås som både højre- og venstrerettet.

Prato er gennemført med mange elegante detaljer. Sofaen har et stort opbevaringsrum

Sofaen kan slåes ud som sovesofa.

Sovesofadelen måler: 205 cm x 135cm.

Træk-ud delens stof kan variere i farve og struktur

Mål: Længde: 275cm, bredde: 225cm

Siddepuder - Er lavet af høj elastisk HR skum

Stellet er i massivt træ med sædeaffjedring af fjedre, polstret med polyuretanskum.

Pudefyldet i sæde er HR skum

Sofaen fås i forskellige materialer og farver. Du kan vælge at få sofaen syet i en kraftig EKJ PU læder, eller du kan vælge imellem forskellige kraftige stoftyper. Vi har kun valgt de bedste materialer, se dem her nedenfor. Det er også muligt at bestille sofaen i to forskellige materialer. En type i bunden og en anden i toppen af sofaen.

Ønsker du en stofprøve? Send venligst dine kontaktoplysninger (Navn, adresse, tlf og e-mail) til kundeservice@manaya.dk 

 

LÆNGDE275CM
BREDDE225CM
SIDDEHØJDE46CM

Related Products