Vinterudsalg

MANAYA NORDIC MODUL SOFA

13 998 DKK 23 998 DKK

-10 000 DKK

Fri fragt

Beskrivelse

Nordic modul sofa, nyt smart og valgfri design

Med en modul sofa fra Nordic serien får du nu muligheden for at bygge og designe din helt egen sofa

Kom og prøv siddekomforten, modul sofaen skiller sig betydeligt ud, den har en god ryghøjde,  kombineret med store lækre pynte/rygpuder lavet af den bedste silikone kvalitet

Tilbud lige nu: Pudesættet følger gratis med når du bestiller sofaen, vejl. pris på pudesættet er 2.995,-

Ønsker du sofaen i en anden størrelse, er du velkommen til at give os et ring, så finder vi sammen den løsning der passer bedst ind i din stue.

Modul sofaen har en frihøjde til gulvet på 25 mm, hvilket giver sofaen et smart og stilrent look 

Chaiselongen bestemmer, om sofaen er højre- eller venstrevendt. Den side chaiselongen er i, når man står foran sofaen, er bestemmende for, hvordan sofaen vender. 

Sofaen her på annoncebilledet i toppen er vist med venstrevendt chaiselong.

Sofaen er lavet i en robust og massiv ramme med et solidt fjedre net i bunden, samt 2 forskellige slags skumfyld hvilket gider en perfekt og afstemt siddekomfort

Der kan tilkøbes en lille eller stor puf, den på billedet viste puf er den store model, du vælger den ønskede puf oppe under varianter.

Pris lille puf: 1.298,- ( 55 cm x 95 cm )

Pris stor puf: 1.998,- ( 85 cm x 95 cm )

Vi tilbyder også at montere og opsætte sofaen inde i din stue, samt tager vi plast og karton indpakningen med os igen, normalpris 1.295,-  Tilbud lige nu kun 499,-  

Mål: Længde: 340 cm, bredde: 205 cm, Højde: 76 cm

Siddehøjde: 43 cm


Nordic Modul fås i forskellige materialer og farver, du kan vælge at få sofaen syet i en kraftig EKJ PU læder, og du kan få den i andre kraftige stoftyper, vi har kun valgt de bedste materialer.

Farve: Sofaen på billedet vises i en lækker Sawana 05 materiale 
.
Nedenfor vises de moduler som sofaen fås i, ønsker du en anden sammensætning end den i annoncen viste model, så bedes du kontakte vores salgs afdeling på 42652505.

Related Products