Vinterudsalg

MANAYA MOBY DICK U-SOFA

13 895 DKK 18 895 DKK

-5 000 DKK

Fri fragt

Beskrivelse

Manaya Moby dick U-sofa, er en flot og stilren U-formet hygge og sovesofa. den er en perfekt fjernsyns sofa for hele familien, og samtidigt en praktisk stor sovesofa.

Sofaens lige og enkle linjer gør, at den passer ind de fleste moderne hjem, det enkelte stofdesign er let at matche. Moby Dick fås som både højre- og venstrerettet.

Chaiselongen bestemmer, om sofaen er højre- eller venstrevendt. Den side chaiselongen er i, når man står foran sofaen, er bestemmende for, hvordan sofaen vender. 

Sofaen her på annoncebilledet i toppen er vist med højrevendt chaiselong

Vi tilbyder også at montere og opsætte sofaen inde i din stue, samt tager vi plast og karton indpakningen med os igen, normalpris 1.295,-  Tilbud lige nu kun 499,-  

Sofaen har store justerbare nakkestøtter, hvilket giver sofaen en høj og komfortabel ryg og hovedstøtte. Moby dick sofaen er gennemført med mange elegante detaljer.

Sofaen leveres med 3 smarte opbevaringsrum, et stort og to mindre.

U- sofaen kan slåes ud som sovesofa.

Sovesofadelen måler: 288 x 127 cm.

Træk-ud delens stof kan variere i farve og struktur

Mål: Længde: 343 cm, bredde: 269 cm, Højde: 100 cm

Siddehøjde: 45 cm

Siddepuder - Er lavet af høj elastisk HR skum

Stellet er i massivt træ med sædeaffjedring af fjedre, polstret med polyuretanskum.
Pudefyldet i sæde er HR skum
Sofaen fås i forskellige materialer og farver. Du kan vælge at få sofaen syet i en kraftig EKJ PU læder, eller du kan vælge imellem forskellige kraftige stoftyper. Vi har kun valgt de bedste materialer, se dem her nedenfor. Det er også muligt at bestille sofaen i to forskellige materialer. En type i bunden og en anden i toppen af sofaen.
Du vælger den ønskede farve/materiale ved at skrive det i "kommentar" feltet efter at du har lagt sofaen i kurven. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende farve/materiale valg, er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice. Tlf +45 42 65 25 05 eller send en mail til kundeservice@manaya.dk

Ønsker du en stofprøve? Send venligst dine kontaktoplysninger (Navn, adresse, tlf og e-mail) til kundeservice@manaya.dk 

Related Products