Black November
Black November

SOFABORDE

2 varer

Er du på udkig efter et smart sofabord? Bare rolig, også her kan Manaya.dk hjælpe dig. Når der skal hygges foran tv eller når vennerne er på besøg til en kop kaffe eller en drink, er det rart med et sofabord, der ikke bare er smart, men også funktionelt. Kig på vort udvalg og bestil online med gratis fragt. Nemt og effektivt.

Viser 1 - 2 af 2 varer
  • MANAYA MADALINE SOFABORD MANAYA MADALINE SOFABORD
    -10% -500 DKK
    MANAYA MADALINE SOFABORD

    Drejbar sofabord Madeline Bordet er fremstillet hos en mindre designvirksomhed som laver møbler i smarte og tidsløse designs. Bordet har en drejbar topplade, som nemt kan svinget rundt  Bordet måler 80 cm i diameter og 34 cm i højden Bordet leveres i massivt MDF

    4 395 DKK 4 895 DKK -500 DKK

  • MANAYA CORSICA MULTI SOFABORD MANAYA CORSICA MULTI SOFABORD
    -19% -500 DKK
    MANAYA CORSICA MULTI SOFABORD

    3-i-1 sofabord Corsica Bordet er fremstillet hos en mindre design virksomhed som laver møbler i smarte og tidsløse designs. Bordet måler sammenfoldet 57 cm x 54 cm x 45 cm i højden Bordet leveres i massivt træ i hvid vasket vintage look 

    2 195 DKK 2 695 DKK -500 DKK

Sofaborde- smarte og funktionelle

Klassiske sofaborde har ofte et lidt dårligt ry. Mange synes, de er kedelige og uinspirerende, og det er svært at finde et bord, der ikke bare er praktisk, men også smart og dekorativt. Her kan vi hjælpe.

Vores sortiment rummer sofaborde, der er både smarte og funktionelle. Vi tilbyder bl.a. et flot sofabord i træ, bestående af tre enheder. De kan samles, så sættet fremstår som et enkelt bord, der ikke tager meget plads, eller man kan bruge de tre borde separat og anbringe dem lige der, hvor gæsterne sidder.

Kig også på vores fantastiske sofaer, hvor du blandt andet finder forskellige funktionelle sovesofaersmarte sofasæt og flere! 

Sofabord med glas

En anden mulighed er et præsentabelt og specielt designet sofabord med glasplade og træfødder. Er det lige din stil - så skynd dig at klikke varen hjem her på Manaya.dk. Eller du kan vælge et andet specialdesignet bord med en plade, der kan drejes rundt til forskellige positioner.

Billige møbler og gratis fragt

Vores billige og eksklusive møbler bestilles nemt online på Manaya.dk, og at vi altid tilbyder gratis fragt. Vi har også altid en række gode tilbud, som giver dig pæne besparelser.