Black November
Black November

Puslekommoder

Der er 1 produkt.
En god puslekommode kan være en stor hjælp, når familiens mindste skal pusles. Med spædbørn i hjemmet gælder det om at have gode rammer om de daglige opgaver og ritualer. Manaya.dk har et stort udvalg af puslekommoder, som forbinder høj kvalitet og gode priser. Du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til rummet. Kommoderne er praktiske... og lyse og enkle, og passer ideelt til både børne- og badeværelser. Hermed tjek også vores møbelsæt til børn, der passer perfekt til ethvert børneværelse. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • MADRAS TIL PUSLEBORD - Woodies

    Fremstillet af polyuretanskum. Frottébetræk udført i 80% bomuld samt 20% polyester, er blødt ved hudkontakt. Er nemt at tage af og sætte på og egner sig til maskinvask ved 40 grader, centrifugering samt tørring i tørretumbler Størrelse: 72cm x 47cm Passer til Puslebord til Woodies Tremmeseng

    259 DKK

God plads under puslebordet

En kommode er den perfekte måde at udnytte pladsen under bordet på. Hylderne og skufferne på badeværelset kan tids nok blive fyldte, når der først skal købes ind af bleer, klude og heldragter til babyen. Puslekommoden er en pæn og praktisk løsning, der bringer ekstra orden ind i rummet.

Mange af modellerne har aftagelige pusleplader - og kan bruges som pæne og praktiske kommoder, selv længe efter barnet er vokset op. Puslekommoderne hos Manaya.dk er velkonstruerede og kombinerer den gode skuffeplads med et diskret og elegant design.

Stort udvalg af smarte pudslekommoder i flot design

Når børnene er helt små, er der meget, som må vige for de praktiske hensyn. Men her behøver du ikke gå på kompromis. Manaya.dk’s udvalg af puslekommoder er stort nok til, at du kan vælge helt efter design og udseende.

Med fri fragt og billige priser på Manaya.dk kan du altid få netop det møbel bragt hjem, som passer bedst til dit hjem.

Tag også et kig på vores forskellige højstole!

Variationen er stor. Hvad end du foretrækker hvide møbler med stramme linjer eller lyst træ og bløde former. Flere af modellerne kombinerer skuffer, hylder og skabe, så du kan opnå det helt rigtige udtryk - og udnytte hver en tomme optimalt.