Black November
Black November

Møbelsæt

Der er ingen produkter i denne kategori.
Med et møbelsæt til det nye børneværelse kan du få hjørnestenene i indretningen på plads, inden den lille ny kommer. Uanset hvilken kombination, du foretrækker, er der børnemøbler, som matcher netop jeres smag og behov. Udvalget er stort, og du sparer tid ved ikke at skulle vælge det hele for sig. Alle dele i møbelsættene er af høj... kvalitet, de er godt sat sammen, og priserne er yderst fordelagtige. Husk, at også tage et kig på vores forskellige legetøj!

Mindre
Mere

Børnemøbler med fremtid

Tremmesengen og puslekommoden er de praktiske omdrejningspunkter i den tidligste tid. Men der bliver hurtigt brug for ekstra opbevaring. Derfor er skabet det naturlige valg som tredje møbel i flere af vores møbelsæt til børn.

På de fleste puslekommoder kan puslepladen tages af - så både kommoderne og klædeskabene kan indgå naturligt i møblementet, når baby er vokset fra sit allerførste værelse. Klik her og se vores udvalg af klædeskabe til børn. 

Selvom det er møbler til små størrelser, kan det være meget at bringe hjem på én gang. Heldigvis er der fri fragt, når du handler online hos Manaya.dk. Vi sparer dig for både de økonomiske og logistiske bekymringer.

Møbelsæt til børn, der matcher og passer

Med den store variation i sortimentet kan du uden problemer få både pladsen - og indretningsspørgsmålet til at gå op. Når hjemmet gøres klar til familiens nyeste medlem, kan godt design og praktisk funktionalitet kombineres med et godt sæt af børnemøbler.

Møbelsættene kan fås i fine lyserøde og lyseblå farver, som vi forbinder med det klassiske børneværelse. Foretrækker du hvidlakeret eller lyst træ, er der også rig mulighed for det.

Alle møbelsæt til børneværelserne er holdt i venlige og lyse toner, som passer til indretningen i den moderne nordiske stil.