Black November
Black November

Leg & Lær

Der er 1 produkt.
Det er vigtigt, at børn lærer gennem leg og at de føler sig godt tilpas på børneværelset og i legerummet. Manaya.dk er derfor stolt over at kunne præsentere et meget stort udvalg af produkter, der understøtter dette. Under mottoet "billige og eksklusive møbler" tilbyder vi de perfekte møbler til børneværelset, men også spændende legetøj... med hovedvægt på læringslegetøj. Tag barnet med på en spændende rejse på disse sider - og find det helt rigtige produkt til jeres behov. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • PRIMO LEGEHUS MED TERASSE PRIMO LEGEHUS MED TERASSE
    -27% -4 000 DKK
    PRIMO LEGEHUS MED TERASSE

    Primo er et lækkert fyrretræs legehus/havehus hvor der er kælet for detaljerne. Et sikkert hit for hele familien. Huset leveres i moduler og er derfor enkel at samle.  Materialerne er trykimprægneret, hvilket sikre modstandsdygtighed overfor vejr og vind. 

    10 995 DKK 14 995 DKK -4 000 DKK

Møbler til børneværelset

Med hensyn til møbler til børneværelset, gælder det naturligvis først og fremmest om at finde en god seng. Her byder vi f.eks. på fantasirige køjesenge og højsenge, hvor barnet ikke bare føler sig tryg, men også kan udfordres og lege (se også vores andre køjesenge og højsenge). Vi sælger også smarte og sjove markedsboder, hvor de små kan lege købmand, og legekøkkener, gyngestole og dukketeatre findes naturligvis også i vores sortiment.

Legetøj til både drenge og piger

Manaya.dk tilbyder et stort udvalg af legetøj, der kan understøtte børns udvikling. Vi har bl.a. populære løbecykler i mange forskellige og sjove udgaver, og til de helt små anbefaler vi en gåvogn. Også her er udvalget stort og varieret. Børnestole og kravlegårde er også en vigtig del af vores sortiment af billige og eksklusive møbler.

Online bestilling og gratis fragt

Når det gælder børnene, kommer man ikke uden om, at også de skal have den bedste kvalitet. Det får de hos Manaya.dk. Husk, at du altid finder gode tilbud hos os - online bestillingen foregår nemt og hurtigt... så har vi altid fri fragt.