Black November
Black November

Arbejdsliv

Der er 1 produkt.
Det store udvalg af højkvalitets møbler på Manaya.dk retter sig i høj grad også mod børn og unge. Vi har et meget stort kvalitetsudvalg af produkter til børn, hvad enten det drejer sig om børnenes ”arbejdsliv” - legekøkken, legemøbel, legetelt - eller noget helt andet spændende. Med produkter til børn fra os er du særdeles godt stillet.... Online bestillingen er nem, og vi har altid fri fragt. Find dit foretrukne produkt på disse sider. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare
  • PRIMO LEGEHUS MED TERASSE PRIMO LEGEHUS MED TERASSE
    -27% -4 000 DKK
    PRIMO LEGEHUS MED TERASSE

    Primo er et lækkert fyrretræs legehus/havehus hvor der er kælet for detaljerne. Et sikkert hit for hele familien. Huset leveres i moduler og er derfor enkel at samle.  Materialerne er trykimprægneret, hvilket sikre modstandsdygtighed overfor vejr og vind. 

    10 995 DKK 14 995 DKK -4 000 DKK

Spændende legemøbler til drenge og piger

Børn elsker at efterlige de voksne og at ”arbejde” lige som mor og far! De kan afprøve arbejdslivet via et af vore mange spændende legemøbler, f.eks. en markedsbod, en butik og et legekøkken. Deres kreative evner kan de afprøve i dukketeatret, og vores legetelte bliver garanteret det helt store hit. Tag børnene med på en rundtur her på Manaya.dk og se, hvad der frister mest.

Se også vores store udvalg af andre fantastiske produkter, såsom løbecykler eller gynge- og kæpheste, der hjælper barnet lære noget nyt og få det rigtig sjovt!

Smarte legehuse til alle børn

Når det gælder legemøbel, legekøkken og legetelt er udvalget stort, men vi har mange andre kvalitetsprodukter, der kan underholde og fornøje børnene. Det gælder bl.a. de meget fantasirige legehuse, robuste slagbænke med opbevaring, sjove opbevaringsbænke med hjul, reoler, legebåde og meget meget mere. Lige meget, hvad du vælger, kan du være sikker på, at vore slogan om billige og eksklusive møbler også gælder på dette område.

Online bestilling og gratis fragt

Mangler du en yndig vugge eller et sikkerhedsgitter kan vi også klare det. Kort sagt: klik ind på de forskellige produkter og find lige det, der passer til dig og 91dit barn. Husk også, at Manaya.dk ikke alene er kendt for "billige møbler" og "eksklusive møbler – vi har også nem og hurtig online bestilling. Dertil kommer, at vi har gratis fragt og mange gode tilbud. Klik ind på Manaya.dk og gør et godt køb.